Ben Veerman Assurantiën

Ben Veerman Assurantiën, jouw adviseur in Zaandam

Ben jij op zoek naar advies over hypotheken of verzekeringen in Zaandam? Maak dan kennis met Ben Veerman Assurantiën. Wij voorzien particulieren, MKB bedrijven en ZZP-ers van persoonlijk financieel advies. Met onze jarenlange ervaring kijken wij vakkundig welke verzekeringen bij jouw persoonlijke situatie en wensen passen, niet alleen voor nu maar ook voor in de toekomst!

Onze service

De laatste jaren is er veel veranderd op gebied van financiële zaken. Je kunt zelf eenvoudig via internet informatie inwinnen en voordelig een verzekering afsluiten. Uiteraard kun je deze zaken ook via onze website regelen, maar wil jij onafhankelijk advies tijdens een persoonlijk gesprek? Neem dan snel contact met ons op.

Ons kantoor

Ben Veerman Assurantiën is vanaf 2005 gevestigd in Zaandam en gestart door Ben Veerman. Sinds 2010 is ook Debby Veerman in de zaak gekomen. Beide zijn gediplomeerd verzekeringsadviseur en voldoen aan alle eisen die de AFM stelt. Daarnaast is Ben tevens Erkend Hypotheekadviseur. Je kunt bij ons terecht voor advies op gebied van verzekeringen, hypotheken, kredieten en sparen. Daarnaast zijn wij altijd 100% onafhankelijk. Jij bent onze opdrachtgever en niet de bank of verzekeringsmaatschappij. Service en persoonlijke benadering dat is waar wij voor staan. Jouw belangen en wensen staan bij ons centraal.

Ben Veerman Assurantiën staat dagelijks voor jou klaar.


Bij Ben Veerman Assurantiën word je deskundig en betrouwbaar geholpen op gebied van:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Sparen
  • Kredieten

Bel. 075 – 6572345

Wat vinden onze klanten? 

Klik op het logo hieronder en bekijk onze reviews.

Meer informatie?

Kijk op www.benveerman.nl


Ben Veerman Assurantiën

Adviseur

Ben Veerman Assurantiën

1501XX Zaandam
Jan Bonekampstraat 15
Nederland
Telefoon: 075-6572345
Secundaire telefoonnummer: 06-51991887
Fax: 075-6572347

Maandag 
Dinsdag 
Woensdag 
Donderdag 
Vrijdag 
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Buiten kantooruren zijn wij op afspraak geopend.

Route

Jouw locatie: