Schimmelpenningh Financieel Advies

Maak kennis met Schimmelpenningh Financieel Advies

Misschien is het waar dat geld niet gelukkig maakt, maar zeker is dat de meeste mensen ongelukkig worden van geldzorgen. Ook als geld voor jou niet de hoofdrol speelt in jouw leven, is het prettig en rustgevend als jouw financiële zaken goed geregeld zijn. Schimmelpenningh Financieel Advies is een onafhankelijke en zelfstandige tussenpersoon welke is gestart door Hajo Schimmelpenningh. Met meer dan 10 jaar ervaring in de financiële dienstverlening kan hij jou helpen om door middel van een persoonlijk advies meer inzicht te geven in jouw financiële situatie van nu en in de toekomst!

Hoe financier jij jouw huis? Het belangrijkste is dat jij een hypotheek afsluit die bij jou past en is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en specifieke wensen.

Er zijn tientallen geldverstrekkers en hypotheek- constructies. Welke variant voor jou het beste is, hangt af van jouw individuele situatie. We geven jou graag deskundig en objectief advies en daar nemen wij ruim de tijd voor. Een goed hypotheekadvies bestaat uit veel meer dan een rentepercentage alleen!

Onze toegevoegde waarde is dat wij niet alleen bij het sluiten van de hypotheek jou van dienst zijn, maar jou ook begeleiden bij de afwikkeling bij de notaris. Nadat de hypotheek is afgesloten blijven wij jou ook in de jaren daarna begeleiden. Er kan veel veranderen en een hypotheek moet kunnen mee veranderen naar een nieuwe situatie.

Waarom kiezen voor Schimmelpenningh Financieel Advies?

Je wilt graag begrijpelijke antwoorden zonder ingewikkelde vaktermen op al jouw vragen. Daarom hebben al vele klanten voor jou het vertrouwen geschonken aan Schimmelpenningh Financieel Advies.

Naast een goed rendement en het gemak van één contactpersoon voor al jouw financiële vragen, biedt Schimmelpenningh Financieel Advies vooral zekerheid waardoor jij meer grip hebt op jouw financiën.

De persoonlijke aanpak in combinatie met onze jarenlange expertise, maakt ons tot een vertrouwde adviseur voor honderden huishoudens. Dit betekent voor jou niet alleen toegang tot kennis, maar ook toepasbare adviezen met de focus op financiële continuïteit.

Als geen ander geeft Schimmelpenningh Financieel Advies ruime aandacht aan haar klanten.

Ervaar waar Schimmelpenningh Financieel Advies jou mee kan helpen en bel geheel vrijblijvend voor een afspraak.

 


Schimmelpenningh Financieel Advies helpt jou op gebied van:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen

Wat vinden onze klanten?

Klik op het logo voor onze reviews of beoordeel ons zelf

Meer informatie?

Kijk op onze website www.hsfa.nl


Adviseur

Schimmelpenningh Financieel Advies

5554JR Valkenswaard
Molenstraat 80
Telefoon: 0681790950
E-mail: info@hsfa.nl

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Buiten kantooruren zijn wij op afspraak geopend.

  • Schimmelpenningh Financieel Advies

Route

Jouw locatie: