HypotheekCompany Helping People

 

 

 

 

 

Plezier hebben in je werk en uitblinken in je vak. Alleen als je goed bent in je vak kun je er plezier in hebben. En andersom is zeker niet minder waar. Grote administratieve lasten, bureaucratische regelgeving en steeds minder tijd om te adviseren. Juist in deze tijd zou jij als adviseur bezig moeten zijn met de kerntaak: advies aan klanten. Daar ligt de winst, daar ligt je hart.

HypotheekCompany helpt jou om te doen waarvoor klanten jou waarderen; relevante adviezen geven. Minder administratie, meer adviezen. Juist daarom hebben wij een uniek online platform gebouwd, Splickr.nl, dat het proces versnelt en jouw klanten blij maakt!

Waarom HypotheekCompany deelnemer worden?

Het antwoord is makkelijk; omdat we het leuk vinden mensen te helpen. Daar worden we blij van. Daar halen we voldoening en plezier uit. Daar waarderen mensen ons ook voor. Wij houden ervan om te helpen. Als je het fijn vindt om geholpen te worden ben je bij ons aan het goede adres! HypotheekCompany; Helping People!


Wat zeggen onze kantoren:

Zo’n 3 jaar geleden leerde ik via het DBO Ondernemers College Christian Dijkhof kennen. Christian is oprichter en eigenaar van HypotheekCompany. Naast een ras-ondernemer is hij vooral een héél fijn mens. Die precies begrijpt wat de aangesloten kantoren nodig hebben. Bij een aantal kantoren heb ik vooraf geïnformeerd alvorens de stap naar HypotheekCompany te maken en ik kan het nu alleen maar bevestigen. De eigenschap van fijne mensen is, dat ze in staat zijn fijne mensen om zich heen te verzamelen. Ook daar is Christian in geslaagd. Niemand uitgezonderd. Een zelfsturend TOPteam met heel veel kennis en een oplossingsgerichte houding. Altijd. Naast de vakkennis, vooral ook veel kennis van de vele geldverstrekkers. Dat was voor ons een hoofdreden om AdviesNet bij HypotheekCompany aan te sluiten. Want….,  ook complexe dossiers vonden ‘ineens’ een ingang. Geen tijdrovende telefoontjes en tal-loze aanvragen meer. Tijdwinst!

Alle  hypotheekdossiers worden uitstekend gemonitord en bewaakt. Communicatie met klanten is goed en gaat voor ons op de ‘AdviesNet manier’.

De HC’ers proberen altijd de aangesloten kantoren te ‘beleven’. Erg belangrijk.

SPLICKR, het hagelnieuwe en in eigen beheer ontwikkelde softwareplatform, bracht nog meer voordelen. Snelheid en real time inzicht zijn de kernwoorden die in mij opkomen.

Natuurlijk moet ook dáár de schoorsteen roken. Vaste dossierkosten, maar alleen als er een offerte uitgebracht wordt. Geen maandelijkse fee of iets dergelijks.

Wat brengt het ons? Uitbreiding in onze backoffice was niet meer nodig en de huidige BackOffice medewerkers werden ontlast en kregen commerciële tijd.

Ondersteuning op het gebied van marketing. Ook daar zit een gigant! Creatief en heel veel is mogelijk. Wil je er geen gebruik van maken? Ook goed.

Het ‘Helping People’ maakt HypotheekCompany wat ons betreft dan ook meer dan waar!

Renee Lagerwaard over HypotheekCompany

 

 

 

 


 

Wat heeft HypotheekCompany jou te bieden?

 

Een warm welkom

 

Kies jij voor HypotheekCompany dan zorgen wij voor een warm welkom voor jou als HC’er zodat je je meteen thuis voelt. Onze Helping People begeleiden jou in de opstartprocedure van begin tot eind.

Vrijheid om te ondernemen, behoud van eigen identiteit

Bij HypotheekCompany mag jij lekker jouw eigen huisstijl houden. Zo kennen klanten jou en dat moet je vooral zo laten. Eventueel kun je daar het logo “aangesloten bij HypotheekCompany” naast voeren.

En heb jij nog geen eigen huisstijl of wil jij wel de naam HypotheekCompany gaan voeren? Dan helpen wij jou daar natuurlijk graag bij.

Geen maandelijkse fee

Bij HypotheekCompany betaal jij voor wat je gebruikt; per dossier een bedrag aan dossierkosten en een vast bedrag voor ons online platform Splickr ongeachte het aantal aanvragen en gebruikers per maand.

Compleet assortiment

Onafhankelijk advies en het beste voor jouw klanten dat is mogelijk dankzij ons ruime assortiment.

Daarnaast zijn wij voortdurend bezig om dit uit te breiden met nieuwe geldverstrekkers.

Uniek online platform Splickr

Met Splickr heb jij altijd en overal inzage in de status van jouw dossiers, snelle verwerking, realtime verwerkingstermijnen en kun je stukken uploaden. Dankzij de technologie blijven we vooroplopen.

Kennnis

Wil jij weten bij welke geldverstrekker jij het beste terecht kunt of wil jij een casus voorbespreken? Bel onze Helping People van het Hypotheek Support center. Jouw casus is voor ons een uitdaging! Wij vergelijken de voorwaarden van alle geldverstrekkers in ons assortiment, schakelen met acceptanten en zijn op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

Bemiddeling op maat

Heb jij hulp nodig op gebied van bemiddeling? Ook daarmee helpen wij je graag en geheel op maat zoals jij dat wenst. Wil jij dat wij klantcontact hebben? Of schakelen met een werkgever? Geen probleem. Ook dat doen we graag voor je.

Learning Center

Als adviseur dien je permanent actueel te zijn, daarnaast tijdig de examens pe wft te halen en wellicht ben je nog SEH, FFP etc zodat je jaarlijks ook nog de nodige opleidingsdagen dient te volgen. De Helping People van ons Learning Center staan klaar om jou te helpen. Zo organiseren wij jaarlijks de PE SEH Incompany, bieden wij jou een online vakbekwaamheidsacademy en zoeken we samen naar de juiste studievorm voor jouw examens.

Marketing

Wat marketing betreft bieden we jou ook middelen op maat tegen een heel gering tarief en geen vaste bedragen. Wil jij een advertentie, dan maken we die voor je. Ben jij op zoek naar een tekst of heb je hulp nodig op gebied van social media… ook geen probleem. Alles op maat en zoals jij het wenst.

Compliance

Samen met onze compliancepartner bieden wij jou een compliance abonnement.  De basis van het abonnement bestaat uit het blok basis en het vergunningsonderdeel hypotheken. Uiteraard kan dit met elke gewenste module worden uitgebreid. Met dit abonnement is jouw advies wft-proof. Wil je echter meer hulp op gebied van compliande dan kan onze compliancepartner je daar uiteraard ook mee helpen.

Extra voordelen

Kies jij voor HypotheekCompany dan profiteer je tevens van mooie voordelen bij samenwerkende partijen. Wat te denken van een extra korting bij Adviesbox of NHB.


Meer over HypotheekCompany

“HypotheekCompany biedt een prachtige uploadtool (Splickr.nl) waardoor de tijdslijnen super kort zijn! Ze nemen mij écht werk uit handen, en daardoor kan ik meer met mijn klanten bezig zijn. De korte (communicatie) lijnen maken dat snel en makkelijk geschakeld kan worden, waarbij meedenken, probleemoplossen en het zeer ruime assortiment belangrijke succesfactoren voor mij zijn”. “De samenwerking plaatst mij in mijn kracht en zorgt er bovendien voor dat ik me geen zorgen hoef te maken over de administratieve opvolging van mijn adviezen”

Jon Alberts van HypotheekCompany De Ronde Venen

“Een vraag stellen en daar een antwoord op krijgen dat er toe doet; het lijkt heel normaal, en bij HypotheekCompany is dat ook écht het geval.
Ik ben blij met het (hoge) kennisniveau van de medewerkers; daardoor krijgen we samen zaken voor elkaar!. Door HypotheekCompany beschik ik over het meest uitgebreide assortiment hypotheken. Ik word blij van de service verlies geen tijd meer aan de directe contacten met 36 verschillende banken of verzekeraars!
Helping People is niet zomaar een slogan; het is DNA van iedereen die er werkt.”

 Henk Harink van Jeanette Visscher Hypotheken en Verzekeringen


Maak kennis met Splickr.nl

Je hypotheek regelen, dat moet een feestje zijn. Van begin tot eind. Waar goed advies de toon zet, moet bemiddeling met de geldverstrekker nét zo helder en vlot verlopen. De tool die je daarbij helpt is Splickr.nl. Dit softwareplatform is door HypotheekCompany in eigen beheer ontwikkeld.

De hyperslimme technologie achter Splickr.nl verkort drastisch de gebruikelijke doorlooptijd en maakt al het regelwerk makkelijker. Via Splickr.nl kun je alles simpel en snel uploaden. Met je mobiel of je desktop. Dankzij de technologie blijft HypotheekCompany vooroplopen. Splickr.nl wordt alsmaar vriendelijker én sneller voor je.

HypotheekCompany Helping People

Wil jij weten wat HypotheekCompany voor jou kan betekenen? Wij vertellen het je graag. Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 
Wil jij weten wat HypotheekCompany jou te bieden heeft?

Uiteraard mag je ons ook bellen (053-4802400) of stuur een mail naar marketing@hypotheekcompany.nl.