HypotheekCompany; altijd een scherpe hypotheekrente

Wat is hypotheekrente?
Hypotheekrente is de term voor de rente die over een hypothecaire lening wordt berekend. Het rentetarief is van invloed op de maandlasten. Kies je voor een variabele rente dan kan het percentage maandelijks stijgen of dalen en kies je voor een vaste rente dan weet je precies hoeveel rente je betaalt. Op dit moment is de hypotheekrente historisch laag, maar de eerste renteverhogingen zijn sinds lange tijd weer een feit. Wellicht is dit dus hét moment voor jou om te kopen. De rentetarieven verschillen per aanbieder en de rentevastperiode.

Altijd een scherpe hypotheekrente

Bij HypotheekCompany profiteer jij van een scherpe hypotheekrente. Onze adviseurs vergelijken voor jou namelijk alle aanbieders in ons assortiment met bijbehorende producten waardoor jij een hypotheekadvies krijgt die afgestemd is op jouw situatie.

Actuele rentestanden

Hieronder een overzicht van de actuele rentestanden bij diverse geldverstrekkers. Wil jij meer informatie of weten wat dit voor jouw persoonlijke situatie betekent? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een HypotheekCompany adviseur bij jou in de buurt. Wij helpen je graag.


Al een bestaande hypotheek?

Profiteer nu nog van de lagere hypotheekrente en bespaar al snel honderden euro’s per jaar. Wil je ook laten uitrekenen welke invloed deze lage rentestanden heeft op jouw hypotheek? Ook dat vertellen wij je graag.

Het assortiment