IQWOON; Nieuw in ons assortiment

IQWOON; Nieuw in ons assortiment

Nederland heeft er een nieuwe geldverstrekker bij, IQWOON (uitgesproken als ‘ik woon’). IQWOON is vanaf nu beschikbaar voor alle adviseurs van HypotheekCompany en met 100 vestigingen in Nederland dus altijd bij jou in de buurt.

Alle hoogst gewaardeerde productvoorwaarden in één hypotheek

Bij IQWOON staat de huizenkoper centraal. IQWOON is gebaseerd op de door consumenten én hypotheekadviseurs hoogst gewaardeerde productvoorwaarden. Deze zijn allemaal in één product verwerkt. Daarmee onderscheidt IQWOON zich van andere aanbieders. Kleine lettertjes zijn er bij de IQWOON Hypotheek niet. Heldere productvoorwaarden in het belang van de consument zoals een offertegeldigheid van 4 maanden, de mogelijkheid om 20% boetevrij af te lossen, een flexibele meeneem- en doorgeefregeling, automatische risicoklasseaanpassing en het kunnen meefinancieren van energiebesparende voorzieningen tot 106% van de marktwaarde van de woning. De IQWOON Hypotheek is ontwikkeld voor starters, doorstromers en oversluiters. De IQWOON Hypotheek is verkrijgbaar met en zonder NHG, voor aanvragers in loondienst en zelfstandigen.

De vijf belangrijke kernwaarden van IQWOON:

  1. Klant centraal
  2. Modern
  3. Scherp
  4. Flexibel
  5. Nuchter

De rente:

Je kunt bij IQWOON kiezen uit verschillende rentevastperiodes. Dit betekent dat de rente gedurende deze tijd niet wijzigt. De marktwaarde van de woning, hoogte van de lening en de rentevastperiode bepalen samen de rente.

10 jaar NHG 1,80%
20 jaar NHG 2,40%
30 jaar NHG 3,00%
Rentetarief NHG bij introductie 20 juli 2016. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Onafhankelijk advies:

IQWOON biedt jou precies wat je zoekt. Een hypotheekverstrekker die jij begrijpt en jouw taal spreekt. Die jou een moderne hypotheek biedt op basis van persoonlijk onafhankelijk advies. Over het hele land kun je bij 100 ervaren adviseurs terecht. Dus ook als je verhuist is er een specialist in de buurt die jouw hypotheek en situatie kent. Klik hier en maak vandaag nog een afspraak bij een adviseur in de buurt. Dat is HypotheekCompany Helping People


Terug naar overzicht Actueel