NIBC Direct, nieuw in het assortiment van HypotheekCompany

NIBC Direct, nieuw in het assortiment van HypotheekCompany

Onafhankelijkheid is de toekomst. Adviseurs vergelijken producten van meerdere aanbieders op prijs, kwaliteit en voorwaarden en bieden toegevoegde waarde met onafhankelijk advies. Een compleet assortiment is dus van groot belang, iets waar HypotheekCompany scherp op inzet. Na de toevoeging van Munt en BLG is per 22 juni 2015 NIBC Direct toegevoegd aan het assortiment.

De hypotheken van NIBC Direct zijn uitsluitend verkrijgbaar via hypotheekketens en een zeer beperkt aantal serviceproviders. HypotheekCompany is dan ook erg blij met deze toevoeging. “Door de heldere en transparante producten met duidelijke acceptatievoorwaarden en snelle verwerking zijn wij van mening dat NIBC Direct voor zowel klant als adviseur een goede partij is om mee samen te werken” aldus Christian Dijkhof. “Momenteel profiteer je bij NIBC Direct ook nog eens van een scherpe rente van 10 jaar NHG 2,34%”, gaat hij verder.“

HypotheekCompany Helping People

HypotheekCompany is een franchiseformule gericht op assurantiekantoren en heeft 100 vestigingen door heel Nederland. HypotheekCompany ontzorgt en helpt adviseurs bij het uitoefenen van hun vak waarbij een aantal kernwaarden centraal staan: Persoonlijk, Helpen en Vooruitstrevend. Dat is HypotheekCompany. Dat is Helping People. Meer informatie vind je op onze website.


Terug naar overzicht Actueel