Nieuw in ons assortiment: MUNT Hypotheken

Nieuw in ons assortiment: MUNT Hypotheken

Nuchter, no-nonsense, oer-Hollands en snel duidelijkheid!

Maak kennis met MUNT Hypotheken, de nieuwste hypotheekaanbieder in Nederland en toegevoegd aan het assortiment van HypotheekCompany.

Een huis kopen is vaak een goed idee. Alleen is het tegenwoordig moeilijk om een hypotheek te krijgen. Met name banken zijn niet zo scheutig met het verstrekken van nieuwe hypotheken. Daardoor staan steeds meer mensen voor een dichte deur. Zij kunnen een nieuwe woning zonder hypotheek gewoon niet financieren. Met MUNT Hypotheken waait er een frisse wind door de Nederlandse hypotheekmarkt. Het is tijd voor verandering. Het is tijd voor MUNT Hypotheken. HypotheekCompany is ook erg blij dat wij deze nieuwe aanbieder aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen.

Welke hypotheek bij u past hangt af van uw huidige en toekomstige financiële situatie en uw persoonlijke wensen. MUNT Hypotheken kent drie mogelijkheden: een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek of een aflossingsvrije hypotheek. Met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Welke vorm je ook kiest; MUNT Hypotheken biedt de scherpste rente, eerlijke voorwaarden en snel duidelijkheid. Wat te denken van een hypotheekrente van 10 jaar NHG van 2,25%*? (rente per mei 2015)

Goed hypotheekadvies is goud waard. HypotheekCompany adviseert je graag over jouw mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie. Juist nu de hypotheekrente zo laag is loont het om even wat tijd en energie aan jouw hypotheek te besteden. En is MUNT Hypotheken niet de geldverstrekkers die het beste past bij jouw situatie? Dan kijken onze onafhankelijk adviseurs welke mogelijkheden er nog meer zijn binnen ons assortiment.

 

 


Terug naar overzicht Actueel