Uitbreiding assortiment met Syntrus Achmea, Tellius en Attens Hypotheken

Uitbreiding assortiment met Syntrus Achmea, Tellius en Attens Hypotheken

Syntrus Achmea, Tellius Hypotheken en Attens Hypotken: Nieuw in het assortiment van HypotheekCompany: Als onafhankelijk adviseur is een ruim assortiment van groot belang. Zo kun je inspelen op de wensen van klanten en zo een passende hypotheek bieden. HypotheekCompany biedt onze kantoren een ruim assortiment. Toch proberen wij continu ons assortiment verder uit te breiden en af te stemmen op de wensen van jou als klant. Wij zijn dan ook zeer blij dat vanaf nu Syntrus Achmea, Tellius Hypotheken en Attens Hypotheken aan ons assortiment zijn toegevoegd.

Syntrus Achmea

Zoek je een hypotheek die staat als een huis? Bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance kun je kiezen uit de voordelige Basishypotheek of de completere Comforthypotheek.

Attens Hypotheken

Attens Hypotheken is ontwikkeld voor leden van PGGM&CO, de coöperatieve vereniging van mensen die werken of werkzaam zijn geweest in de sector zorg en welzijn. Leden van PGGM&CO die deelnemer zijn aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (en hun partners) komen in aanmerking voor een Attens Hypotheek. Is de aanvrager nog geen lid van PGGM&CO? Dan wordt hij of zij automatisch lid wanneer de hypotheek passeert. Lidmaatschap is gratis.

Tellius

Op zoek naar een hypotheek met zekerheid? Kies voor een lange looptijd en een vast rentetarief. Kies voor de Toekomstvast Hypotheek van Tellius.

Meer weten?

Een hypotheekadvies is maatwerk, daarom worden deze hypotheekproduct uitsluitend aangeboden via hypotheekadviseurs. Zij kunnen jou namelijk adviseren welke hypotheek het beste bij jouw wensen en situatie past. Kies voor een onafhankelijk hypotheekadviseur van HypotheekCompany. Ze helpen je graag. Bel vandaag nog een vestiging bij jou in de buurt.

 


Terug naar overzicht Actueel