Nieuw in ons assortiment

Nieuw in ons assortiment

HypotheekCompany heeft in 2019 maar liefst twee nieuwe partijen aan het assortiment toegevoegd, te weten Jungo en Tulp Hypotheken. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op.

Jungo is een vernieuwende hypotheekverstrekker die exclusief samenwerkt met adviseurs die bij ze passen. Adviseurs die zien dat er een nieuwe soort hypotheek nodig is en jou als klant daarmee willen helpen. De Jungo hypotheek is een people-to-people hypotheek. Eigenlijk een hypotheek zoals je die al kent, met één belangrijk verschil. Andere mensen, de crowd, kunnen tot 20% mee investeren in de hypotheek. Dat levert jou als klant een mooi rentevoordeel op. En lukt het niet om investeerders te vinden? Ook dan is de hypotheek gegarandeerd. Jungo verstrekte hypotheken met het kapitaal van crowdfunders en Aegon.

Dan Tulp Hypotheken, een echte hypotheekverstrekker die zich richt op de Nederlandse markt. Ze bieden hypotheken voor aankoop of verbouwing van een bestaande woning. Daarnaast profiteer jij als klant van ruime voorwaarden en een marktconforme verhuisregeling.

Onze adviseurs vertellen je graag meer over de producten van deze en alle andere geldverstrekkers in het assortiment. En met 100 vestigingen is er altijd een adviseur bij jou in de buurt.

Dat is HypotheekCompany Helping People.


Terug naar overzicht Actueel