Nieuw: Lot Hypotheken

Nieuw bij HypotheekCompany:

 

Het assortiment van HyotheekCompany groeit nog verder door met de toevoeging van Lot Hypotheken.

Wie is Lot Hypotheken?

Lot Hypotheken is een Nederlandse hypotheekaanbieder opgericht in 2019 en 100% dochter van NIBC Bank. Lot Hypotheken biedt consumenten op moderne wijze een extra alternatief voor hypotheken, met een duurzaamheidsperspectief. Lot Hypotheken biedt hypotheken waar je blij van wordt: duurzaam, met goede voorwaarden en zonder ingewikkeld gedoe.

Samen bemiddelingstraject versnellen

Wij hebben de ambitie om het bemiddelingstraject enorm te versnellen. Gemiddeld neemt dit nu zo’n 4 tot 5 weken in beslag, wij willen naar 4 tot 5 uur. We hebben hiervoor een eigen online platform Splickr ontwikkeld en we denken dat Lot Hypotheken dé partner is om ons daarbij nog meer te helpen. Door de snelle beoordeling van Lot hebben onze adviseurs meer tijd voor advies en is er minder administratie. Samen kunnen we de technologische mogelijkheden ook echt gaan omzetten in resultaten.”

Met HypotheekCompany als nieuwe partner vergroot Lot Hypotheken opnieuw haar landelijke dekking, zegt Saskia Buursink, directeur Lot Hypotheken. “Onze positionering en ambities op het gebied van klantbediening en procesontwikkeling sluiten goed bij elkaar aan. We kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Voor vragen over Lot Hypotheken kun je terecht bij een adviseur bij jou in de buurt.


Terug naar overzicht Actueel