Nieuw: Woonnu

Nieuw: Woonnu

Nieuw bij HypotheekCompany:

 

De hypotheek die duurzamer wonen beloont en vanaf nu in ons assortiment Woonnu! Daar zijn wij super trots op.

Woonnu maakt duurzaam wonen aantrekkelijk voor iedereen. Zo belonen ze je met een rentekorting van 0,10% voor energielabel B, 0,20% voor label A en zelfs 0,25% voor een nul-op-de-meter woning! Ook bieden ze alle rentevaste periodes van 1 tot en met 30 jaar. En ze helpen je graag bij het verduurzamen van je huis, van G tot A.

Woonnu vindt dat duurzaam wonen voor iedereen haalbaar en betaalbaar moet zijn. Dit doen ze door de wettelijke mogelijkheden voor verduurzaming volledig te ondersteunen in het acceptatiebeleid, én door duurzaam wonen te belonen met scherpere rentekortingen. Daarnaast bieden ze op de website een verduurzamingscheck aan. Die geeft een snelle indicatie van de mogelijkheden voor verduurzaming van een huis – voorzien van investering en terugverdientijd. Aansluitend werken ze samen met energie adviseurs die jij en je klanten volledig met de uitvoering kunnen ontzorgen.

Woonnu staat voor een scherpe rente, goede voorwaarden en alles in het teken van verduurzamen.

Voor meer informatie over Woonnu of alle andere geldverstrekkers in ons assortiment? Bel en maak een vrijblijvende afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.


Terug naar overzicht Actueel