Kies jij voor onafhankelijk hypotheekadvies?

Kies jij voor onafhankelijk hypotheekadvies?

Weet jij wat onafhankelijk hypotheekadvies is en wat de voordelen zijn?

Ben jij op zoek naar financieel advies en kies jij zonder daar goed over na te denken voor de bank? Lees dan snel verder.

De Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD) heeft onlangs een onderzoek laten uitvoeren waaruit blijkt dat klanten inderdaad zonder na te denken automatisch naar de bank gaan voor financieel advies. Maar weet jij dat de bank helemaal niet onafhankelijk is en alleen maar zijn eigen producten verkoopt? Wil jij dus echt onafhankelijk hypotheekadvies en niet gebonden zijn aan één product, maar het product dat het beste is voor jou als klant? Kies dan voor een onafhankelijk adviseur van HypotheekCompany.

Bekijk tevens onderstaand filmpje.

Wet op het financieel toezicht (Wft)

Financieel dienstverleners moeten voldoen aan de Wet op het financieel toezicht (Wft). Adviseurs moeten in bezit zijn van een geldige vergunning en aantonen dat ze voldoen aan de opleidingseisen. Alle adviseurs van HypotheekCompany voldoen aan deze Wet en zijn derhalve in bezit van de benodigde vergunningen en opleidingseisen. Daarnaast blijven ze op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt.

Ervaar het zelf

HypotheekCompany heeft 100 vestigingen in heel Nederland. Onafhankelijk hypotheekadvies is dus altijd dichtbij. Kijk hier welke onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt zit.


Terug naar overzicht Actueel