HypotheekCompany presenteert Splickr.nl

HypotheekCompany presenteert Splickr.nl

HypotheekCompany innoveert en lanceert Splickr.nl!

Splickr.nl is een door HypotheekCompany ontwikkeld software platform voor adviseurs en hun klanten. De landelijke hypotheekformule loopt daarmee voorop in de mogelijkheden
die technologie de sector de komende jaren gaat bieden.

“Omdat we geloven in de kracht van persoonlijk advies, investeren we in technologie die deze positie
versterkt. Dat begint bij de administratieve afhandeling van het proces, daar waar technologie kan versnellen en versimpelen. Zo blijft er meer tijd en aandacht over voor inhoud en klant. Wanneer we het bemiddelingstraject kunnen versnellen en vereenvoudigen, helpen we consumenten én adviseurs. Met die visie ontwikkelde HypotheekCompany gedurende anderhalf jaar een online platform waarin klanten en adviseurs nagenoeg alle geldverstrekkers van Nederland kunnen afsluiten nadat het adviestraject is afgerond. Daar waar mogelijk koppelen we brondata en bieden we consumenten de mogelijkheid om bepaalde zaken zelf rechtstreeks te uploaden. Natuurlijk blijft er een prominente rol voor de adviseur. Maar die rol is meer een regiefunctie op het proces dan een uitvoerende “stukken-verzamelaar.”

Het is onze ambitie om het bemiddelingstraject, dat landelijk gezien, gemiddeld nu nog zo’n 4-5 weken in beslag neemt, uiteindelijk terug te brengen tot 4 a 5 uren. Meer tijd voor advies, minder uren in administratie; deze wens zweeft al jaren boven onze sector. Met Splickr.nl kunnen we de technologische mogelijkheden ook echt gaan omzetten in resultaten!

Splickr.nl biedt de adviseur en consument bovendien 24h per dag inzicht in het proces, status en real-time verwerkingstijden. Het platform is enthousiast ontvangen door onze aangesloten kantoren. “Splickr is een mooie sprong voorwaarts, en met de koppelingen van brondata geeft ons dit straks een ge-wel-dige propositie naar onze klanten”, aldus een van de aangesloten adviseurs. Ook geldverstrekkers zijn enthousiast: “HypotheekCompany is de eerste formule in Nederland die een dergelijk innovatief platform heeft gebouwd voor de onafhankelijke hypotheekadviseur, waarin voor nagenoeg alle aanbieders kan worden bemiddeld. Ongekend!”

Door het gebruik van Splickr.nl kunnen adviseurs voldoen aan de eisen die klanten van tegenwoordig aan hen stellen; deskundig advies, maar ook een snel en klantvriendelijk proces voor het tot stand komen van de hypotheek.

Splickr.nl is een vriendelijke hypotheekversneller, die naar de laatste maatstaven van de techniek is ontworpen. Om veiligheid van data te garanderen is ervoor gekozen om de volledige data
communicatie via HDN (Hypotheken Data Netwerk) te laten lopen. “HDN is een bewezen, veilige communicatiestandaard, die inmiddels zo’n 85% van de aanvragen in Nederland veilig verzorgt.

HypotheekCompany is een franchiseformule gericht op assurantiekantoren en heeft 100 vestigingen door heel Nederland. HypotheekCompany ontzorgt en helpt adviseurs bij het uitoefenen van hun vak waarbij een aantal kernwaarden centraal staan: Persoonlijk, Helpen, Vooruitstrevend. Dat is HypotheekCompany. Dat is Helping People.

Wil jij weten wat Splickr voor jou kan betekenen?

Ga dan nu naar www.splickr.nl en bekijk de video.

 


Terug naar overzicht Actueel