Survival Guide


OVER LEVEN IN DE FINANCIËLE JUNGLE

Hoe overleef je als de wereld om je heen sneller verandert dan je zintuigen kunnen verwerken? Hoe overleef je als hypotheekadviseur in een wereld waarin alle vaste ijkpunten verdwijnen en de wereld van morgen er volkomen anders uit ziet? Hoe overleef je in een financiële wereld waarin de kredietcrisis ervoor zorgt dat de AEX-grafieken er ondersteboven even slecht uitzien als normaal?

Dat overleef je door je gedachten in kaart te brengen en de grote lijnen te blijven zien. Door dit boek te lezen ontwikkel je een nieuwe rode draad in je gedachten en ontstaat er weer een visie over “het nieuwe denken”. Het lezen zorgt voor de nodige momenten van herkenning en zet jouw brein aan tot het accepteren van de nieuwe wereld en het ontwikkelen van een nieuwe visie.

Behalve trends en marktontwikkeling wordt in het boek ook aandacht besteed aan marketing, concurrentie en samenwerking. Er worden voorbeelden gegeven van een gedragscode, algemene voorwaarden en een kostprijsberekening hypotheekadviseur.

Onvervalste survivalrun
Dijkhof stelt in het boek dat je geen wiskundige genie hoeft te zijn om te concluderen dat het de komende jaren voor hypotheekadviseurs een onvervalste survivalrun gaat worden. Hierin overleven of niet wordt bepaald door kwaliteit, visie en doorzettingsvermogen. Maar vooral door aanpassings-vermogen en flexibiliteit. “Het blijft immers een prachtig vak met boeiende uitdagingen. Misschien moeten we zelfs dankbaar zijn dat we in deze enerverende tijden dit vak mogen uitoefen. Ik vraag me opeens ook af waar een hypotheekadviseur in de jaren tachtig zo zijn uidagingen vond. Terugkijkend kan dat alleen maar een heel saai en leeg bestaan zijn geweest!”

Nu ook verkrijgbaar via www.managementboek.nl !! (Bestseller TOP 100)

Bestel hier je unieke exemplaar van de Survival Guide voor hypotheekadviseurs met 15% korting! Dus niet voor € 19,95, maar voor € 16,95!
Vul onderstaand bestelformulier volledig in en het boek wordt je zo spoedig mogelijk toegestuurd!

Bestellen

Vriendelijk verzoeken wij je het totaalbedrag zoals genoemd in de factuur (deze volgt bij je bestelling) vóór de vervaldatum te voldoen onder vermelding van het factuurnummer.

Voor grotere oplagen geldt er een bijzondere staffelprijs. 

DE AUTEUR

Christian Dijkhof (1970) heeft jarenlange ervaring als hypotheekadviseur.
Na zijn HEAO-opleiding Commerciële Economie is hij in 1996 zijn eigen assurantiekantoor Dijkhof & Partners gestart. Vervolgens richtte hij in 1999 de franchiseformule voor assurantietussenpersonen HypotheekCompany op.

Dat hij de branche op de voet volgt en ervan houdt blijkt eens te meer uit het feit dat hij initiatiefnemer van www.nationaalbeloningsdebat.nl is. Tevens geeft hij regelmatig workshops en schrijft hij columns voor diverse verzekeringsbladen.

Met dit boek wil hij iedereen kennis laten maken met “het nieuwe denken”. Daarbij wil hij handvatten aanreiken om zelf “de financiële jungle” te kunnen trotseren.

IN DE PERS

Veranderen zonder weemoed
27-03-2009Interview door InFinance met Christian Dijkhof.
“Een kleine adviseur is noodgedwongen veel vakinhoudelijk bezig, maar moet ook meer leren om ondernemer worden.”
Pagina 1Pagina 2Pagina 3

Survival Guide; aanrader volgens InFinance
20-02-2009″Een aanrader voor wie op zoek is naar tips om te overleven in de financiële jungle.” volgens InFinance.
Bekijk hier het artikel in PDFBekijk hier het artikel in JPG