Venn Hypotheken; Nieuw in het assortiment van HypotheekCompany.

Venn Hypotheken; Nieuw in het assortiment van HypotheekCompany.

Venn Hypotheken; Nieuw in het assortiment van HypotheekCompany. Als onafhankelijk adviseur is een ruim assortiment van groot belang. Zo kun je inspelen op de wensen van klanten en zo een passende hypotheek bieden. HypotheekCompany biedt onze kantoren een ruim assortiment. Toch proberen wij continu ons assortiment verder uit te breiden en af te stemmen op de wensen van jou als klant. Wij zijn dan ook zeer blij dat vanaf nu Venn Hypotheken aan ons assortiment is toegevoegd.

Venn Hypotheken staat voor kwaliteit. Venn heeft ruime ervaring in de Nederlandse hypotheekmarkt en beheert al een aanzienlijke portefeuille, die enige tijd geleden werd overgenomen van de Bank GE Artesia. Venn Hypotheken heeft kantoren in Breda en Londen.

Venn Hypotheken; Begrijpelijke en betaalbare hypotheken. Zonder gedoe en onzekerheid. 

Venn Hypotheken biedt jou een passende hypotheek met zeer scherpe tarieven in combinatie met de beste voorwaarden van Nederland:
•    Laagste rente van offerterente en rente op moment van passeren
•    Renteopslag vervalt automatisch bij aflossen
•    Tot 102 % financiering voor flexwerkers, interim en tijdelijke arbeidscontracten
•    Tot 102 % financiering voor ZZP en ondernemers
•    Tot 106 % financiering bij energiebesparende maatregelen en nul-op-de-meter woningen, ook bij niet-NHG!
•    Vrije keuze overlijdensrisicoverzekeraar
•    Maximale hoofdsom € 1.000.000
EN
•    Een excellent operationeel offerte proces. Binnen 1-2 werkdag ontvang je via jouw adviseur een offerte. Als alle dossierstukken binnen zijn, vindt de eerste beoordeling plaats. Voor het eerste en tweede akkoord samen, heeft Venn Hypotheken doorgaans 4 werkdagen nodig. Na het tweede akkoord gaan de stukken direct naar de notaris.

Meer weten over Venn Hypotheken, de producten en voorwaarden? Onze onafhankelijke adviseurs vertellen er je er graag alles over. Klik hier en maak vandaag nog een afspraak bij een HypotheekCompany kantoor bij jou in de buurt. Dat is HypotheekCompany. Dat is Helping People.


Terug naar overzicht Actueel