Vernieuwde website online

Achter de schermen is maanden hard gewerkt en vandaag is het zover…. de totaal vernieuwde website van HypotheekCompany is online.

Klaar voor de toekomst

Met de nieuwe website is HypotheekCompany klaar voor de toekomst. De website is responsive dus of je nu op je mobiel, tablet of laptop kijkt? De website past zich automatisch aan. Daarnaast hebben al onze 100 vestigingen een eigen pagina met informatie over openingstijden, wie is de adviseur, contactgegevens, maar ook een link naar een pagina waar jij een review kunt achterlaten. Neem dus gerust een kijkje en zoek een vestiging bij jou in de buurt. Ook vind je overal social media share buttons zodat jij informatie kunt delen zoals jij dat wilt. En heb je wel eens gehoord van tweetquotes? Dit zijn quotes die jij door middel van één druk op de knop via twitter kunt delen. Laat jouw volgers weten dat jij onze nieuwe website hebt gekeken en klik op de tweetquote hieronder.

HypotheekCompany is klaar voor de toekomst met de totaal vernieuwde website. Neem ook een kijkje op www.hypotheekcompany.nl

Helping People

HypotheekCompany is Helping People en dat merk je overal op de vernieuwde website. Wij helpen jou met al jouw financiële vragen. Wil je weten wat de actuele hypotheekrente is? Een berekening maken? Of zoek je een adviseur? Dit is slechts een kleine greep van wat jij allemaal kunt vinden op de vernieuwde website. En heb jij een andere vraag? Ook die beantwoorden wij graag.

 

 


Terug naar overzicht Blog