Vogelzang Verzekeringen & Hypotheken

Maak kennis met Vogelzang Verzekeringen & Hypotheken

Vogelzang Verzekeringen & Hypotheken is al sinds 1980 gevestigd in Oldenzaal. Eind 2004 is het bedrijf verhuisd naar een nieuwe locatie in het centrum van Oldenzaal. Aan de Nieuwstraat 103 kun jij terecht voor een financieel advies op maat. Een persoonlijke visie staat daarbij centraal. Eigenaar Marcel Vogelzang heet jou graag welkom.

Deskundigheid, persoonlijk advies, goede service en onafhankelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Jij staat centraal. Samen met jou bekijken we wat het beste bij jouw wensen en persoonlijke omstandigheden aansluit. Op basis daarvan wordt de beste verzekering, hypotheek of andere financiële dienst gezocht. Dus geen verplichting aan welke maatschappij dan ook, maar wel een product dat voldoet aan jouw wensen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding heeft. Om onze onafhankelijkheid te waarborgen, zijn we lid van de NBVA, de Nederlandse Bond van Assurantiebemiddelaars, en zijn we een Erkend Hypotheek-Adviseur.

De verzekeringsbedrijfstak vindt een goede voorlichting op het gebied van verzekeringen erg belangrijk. Daarom is binnen deze bedrijfstak een gedragscode opgesteld, die Vogelzang Verzekeringen & Hypotheken onderschrijft. Het betreft de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair; GIDI. Deze code schrijft voor, aan welke punten assurantiekantoren minimaal aandacht moeten besteden in de voorlichting en advisering aan consumenten.


Bij Vogelzang Verzekeringen & Hypotheken helpen wij jou graag op gebied van:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Sparen
  • Kredieten

Wat vinden onze klanten?

Klik op het logo voor onze reviews of beoordeel ons zelf.

Meer informatie?

Kijk op www.vogelzangverzekeringen.nl


Adviseur

Vogelzang Verzekeringen & Hypotheken

7572BZ Oldenzaal
Nieuwstraat 103
Nederland
Telefoon: 0541-531700
E-mail: post@vogelzangverzekeringen.nl

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Buiten kantooruren zijn wij op afspraak geopend.

  • Vogelzang Verzekeringen & Hypotheken

Route

Jouw locatie: