Paul Hypotheken

Paul Hypotheken staat voor goed, persoonlijk, transparant en servicegericht advies. Gewoon zoals jij en ik zelf ook graag geholpen willen worden. Ik bemiddel voor particulieren, zzp-ers en DGA’s. Mijn kantoor zit in het centrum van Barneveld, en is goed bereikbaar en centraal gelegen in de Gelderse Vallei. Ik kom overigens ook graag bij je thuis of op de zaak als dat je beter uitkomt.

Ik ben makkelijk bereikbaar, ook in de avond en op zaterdag. Geen poeha, geen overbodige zaken, geen call-center, maar wel deskundige hulp op het moment dat jij dat wenst. Ik probeer de ingewikkelde regelgeving en fiscale en juridische gevolgen te vertalen naar een helder advies. Gezond boerenverstand en flink wat doorzettingsvermogen is soms nodig om jou te helpen je financiële doelen te realiseren.

Bij het kopen van een woning of het verhogen van je hypotheek komt veel kijken. Bankgarantie, overbrugging, energiebesparende maatregelen etc.. Het is voor de gemiddelde klant gewoon superingewikkeld, zowel fiscaal als juridisch. Ik vind het leuk om je daarbij te helpen. Je krijgt een volledig adviesrapport met mijn bevindingen. Indien gewenst/noodzakelijk zorg ik voor een passende overlijdensverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook daarin ben ik 100% onafhankelijk en zoek ik voor jou de best passende oplossing.

Ik kan je helpen aan een bankgarantie, de taxatie van je nieuwe woning en een notaris indien gewenst. Daarnaast zal ik je adviseren of een testament of samenlevingscontract noodzakelijk is. Voor ZZP-ers en DGA’s kan ik binnen een paar werkdagen een inkomensverklaring verzorgen.

Kortom… laten we kennismaken en kijken waarmee ik je kan helpen.

Hartelijke groet,

Paul Heijboer FFP


Bij Paul Hypotheken helpen wij je graag op gebied van:

  • Hypotheken
  • Verzekeringen
  • Kredieten
  • Vermogen

Wat vinden onze klanten? 

Klik op het logo hieronder voor onze reviews.

Meer informatie?

Klik hier en ga naar de website van Paul Hypotheken.


Paul Hypotheken

Adviseur

Paul Hypotheken

3771ER Barneveld
Raadhuisplein 7a
Nederland
Telefoon: 0640280324
E-mail: info@paulhypotheken.nl

Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten

Buiten kantooruren zijn wij op afspraak geopend.

  • Paul Hypotheken

Route

Jouw locatie: