Koos Rook Financiële Diensten

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Ga jij een eerste huis kopen, heb je verhuisplannen, wil je weten of jouw hypotheek nog up-to-date is of denk jij aan oversluiten? Met deze en al jouw overige financiële vragen helpt Koos Rook Financiële Diensten je graag. Wij bieden jou deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Daarnaast profiteer je van een ruim assortiment zodat wij jou altijd een passende hypotheek kunnen bieden.

Koos Rook Financiële Diensten is al ruim 50 jaar actief in de financiële wereld. Door de jaren heen is er veel veranderd. Met name op productgebied. Ook wij zijn met onze tijd meegegaan en bieden alle moderne producten die in hun eigen tak van sport op dit moment gebruikelijk zijn. Verschil met veel financiële instellingen is dat Koos Rook Financiële Diensten is opgericht in een tijd dat persoonlijk contact nog heel normaal was en dat merk jij als klant. Heb je vragen over allerlei financiële zaken, dan kun je gewoon bij ons binnenlopen. Wij streven ernaar onze klanten een totaalpakket financiële diensten te kunnen bieden onder één dak.

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons, maak een afspraak of loop gewoon eens binnen en maak kennis met de helping people van Koos Rook Financiële Diensten.


Bij Koos Rook Verzekeringen helpen wij je graag op gebied van:

  • Hypotheken
  • Levensverzekeringen
  • Schadeverzekeringen
  • Kredieten
  • Sparen

Wat vinden onze klanten? 

Klik op het logo voor onze reviews of beoordeel ons zelf

Meer informatie?

Kijk op onze website voor meer informatie over Koos Rook Verzekeringen


Adviseur

Koos Rook Financiële Diensten

2921 LE Krimpen aan den IJssel
Parallelweg 1-A
Nederland
Telefoon: 0180513069
E-mail: info@koosrook.nl

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Buiten kantooruren zijn wij op afspraak geopend.

  • Koos Rook Financiële Diensten

Route

Jouw locatie: