Assurantiekantoor M. van Wassenaar

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Ga jij een eerste huis kopen, heb je verhuisplannen, wil je weten of jouw hypotheek nog up-to-date is of denk jij aan oversluiten? Met deze en al jouw overige financiële vragen helpt Assurantiekantoor M. van Wassenaar je graag. Wij bieden jou deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Daarnaast profiteer je van een ruim assortiment zodat wij jou altijd een passende hypotheek kunnen bieden.

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons, maak een afspraak of loop gewoon eens binnen en maak kennis met de helping people van Assurantiekantoor M. van Wassenaar.

Jouw adviseur

Ik ben sinds 1990 zelfstandig Assurantie en Hypotheekadviseur, en heb inmiddels genoeg kennis en ervaring opgebouwd om u te adviseren, begeleiden, ontzorgen en vooral werkzaamheden uit handen te nemen.

Wil je niet altijd op zoek zijn naar een prijsvechter ( en de daarbij bijbehorende voorwaarden) , en jou de ergernissen, eindeloze telefoontjes, en papieren rompslomp met schadeafhandeling besparen?

Stel je prijs op kwaliteitsadvies, begeleiding en zekerheid? Dan bespaar je jouw leven lang niet alleen geld maar ook op rente, courtages, belasting, kosten, stress, tijd en moeite.

Ik volg mijn jaarlijkse educatie en bezoek workshops en seminars om op de hoogte te blijven van alle voor jou van belang zijnde aspecten.


Bij Assurantiekantoor M. van Wassenaar helpen wij jou graag op gebied van:

  • Hypotheken
  • Verzekeren

Wat vinden onze klanten?

Klik op het logo voor onze reviews of beoordeel ons zelf.

Meer informatie?

Kijk op www.mvanwassenaar.nl


Assurantiekantoor M. van Wassenaar

Adviseur

Assurantiekantoor M. van Wassenaar

5233EL 's-Hertogenbosch
Rompertdreef 56
Nederland
Telefoon: 073-6423479
E-mail: info@mvanwassenaar.nl

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Buiten kantooruren zijn wij op afspraak geopend.

  • Assurantiekantoor M. van Wassenaar

Route

Jouw locatie: