De HypotheekCompany Super Deal

De HypotheekCompany Super Deal

Het ingezette economische herstel geeft consumenten weer het vertrouwen om een huis te kopen. Daarbij lijken ze in toenemende mate te kiezen voor onafhankelijk advies in plaats van eenzijdige productverkoop bij banken. Die trend geven we graag nog een zetje in de goede richting. Daarom bieden we jou de HypotheekCompany Super Deal. Je koopt vooraf een aantal hypotheekdossiers in, en ontvangt daarvoor een fijne korting! Zo houden we elkaar scherp en garanderen we de consument een eerlijke prijs voor uitstekende dienstverlening. Natuurlijk kunnen wij niet zomaar de prijs voor onze werkzaamheden verlagen. De bouwstenen van onze kostprijs zijn scherp geprijsd en bieden geen ruimte voor prijsverlaging. We kunnen echter wel één van deze bouwstenen uitschakelen. Onze kostprijs kent een zogenaamde variabele risico opslag. Dit is niets anders dan het risico dat wij lopen doordat we geen vaste basisprijs hanteren. Je betaalt als we voor je werken, anders niet.

Sluit jij een Super Deal met ons? Dan betaal je vooraf, en ineens een aantal afgesproken dossiers. Dan kunnen wij de variabele risico-opslag uit onze prijs halen en we besparen bankkosten. Dat voordeel geven we geheel aan jou door. Als dat geen Super Deal is..!

Extra voordelen:
– Korting op dossierkosten
– Snellere verwerkingstermijnen
– Voorrang bij nieuwe aanstellingen

Word jij ook Super Deal kantoor?
Breng jij veel omzet, werk jij efficiënt en denk je in aanmerking te komen voor de HypotheekCompany Super Deal?
Stuur een mail naar marketing@hypotheekcompany.nl en laat het ons weten. Wij kijken dan of het mogelijk is en nemen contact met jou op.