Software

HypotheekCompany, Helping People op gebied van software

Zoals in de samenwerkingsovereenkomst met HypotheekCompany is bepaald, werken alle kantoren met de door HypotheekCompany centraal gekozen hypotheekberekeningssoftware, te weten Adviesbox.

De software

De afgelopen jaren heeft Bureau D&O onderzoek gedaan naar hypotheeksoftware waarbij Adviesbox diverse malen verkozen is als “Beste Hypotheeksoftware”. Ben jij benieuwd welke functionaliteiten Adviesbox heeft? Klik hier en Adviesbox brengt jou de verschillende functionaliteiten in beeld.

Wat kost het?

Onderstaande prijzen zijn per maand en exclusief 21% BTW en voor 2021.

  • Adviesbox: Regulier € 98,=, via HypotheekCompany € 72,=
  • Uitbreiding klantdossier: Regulier € 35,=, via HypotheekCompany € 24,=
  • Extra licentie: Regulier € 52,=, via HypotheekCompany € 44,=
  • Extra klantdossier: Regulier € 24,=, via HypotheekCompany € 19,=

De uitbreiding met de module adviesdossier levert je extra administratiefuncties. Zo kun je gebruik maken van standaardbrieven en taken per klant toevoegen. De uitbreiding zorgt voor CRM-achtige toepassingen. Wil je meer informatie over het verschil tussen Adviesbox en de uitbreiding met de module klantdossier? Kijk onder het kopje meer informatie voor de “veelgestelde vragen en antwoorden”.

Koppeling met Advieskeuze

In Adviesbox is het mogelijk om met één druk op de knop jouw klant uit te nodigen voor het geven van een review. Het enige wat jij moet doen is eenmalig een koppeling tot stand brengen.

Meer informatie
Klik hier voor de bijlage met “veelgestelde vragen en antwoorden”. Heb jij echter nog een andere vraag of wil jij meer informatie? Bel dan gerust Tel. 053 – 480 24 00.