Software

HypotheekCompany, Helping People op gebied van software

Zoals in de samenwerkingsovereenkomst met HypotheekCompany is bepaald, werken alle kantoren met de door HypotheekCompany centraal gekozen hypotheekberekeningssoftware, te weten Adviesbox.

De software

De afgelopen jaren heeft Bureau D&O onderzoek gedaan naar hypotheeksoftware waarbij Adviesbox diverse malen verkozen is als “Beste Hypotheeksoftware”. Ben jij benieuwd welke functionaliteiten Adviesbox heeft? Klik hier en Adviesbox brengt jou de verschillende functionaliteiten in beeld.

Wat kost het?

Onderstaande prijzen zijn per maand en exclusief 21% BTW en voor 2018.

  • Adviesbox: Regulier € 86,=, via HypotheekCompany € 55,= + 3 maanden gratis
  • Uitbreiding klantdossier: Regulier € 33,=, via HypotheekCompany € 20,=
  • Extra licentie: Regulier € 46,=, via HypotheekCompany € 20,=

Let op: per 2018 heeft Adviesbox een prijsstijging doorgevoerd. Voor HypotheekCompany kantoren kunnen wij de prijzen dit jaar nog gelijk houden, maar zal de verhoging per januari 2018 worden doorgevoerd.

De uitbreiding met de module adviesdossier levert je extra administratiefuncties. Zo kun je gebruik maken van standaardbrieven en taken per klant toevoegen. De uitbreiding zorgt voor CRM-achtige toepassingen. Wil je meer informatie over het verschil tussen Adviesbox en de uitbreiding met de module klantdossier? Kijk onder het kopje meer informatie voor de “veelgestelde vragen en antwoorden”.

Let op:
De Adviesbox software is standaard ingeregeld voor 1 login. Elke volgende login voor één kantoor kost € 20,00 per maand. Het is echter wel mogelijk om op meerdere computers met 1 login te werken. Tegelijk inloggen met meerdere personen is echter niet mogelijk op 1 login naam.

Koppeling met Advieskeuze

In Adviesbox is het mogelijk om met één druk op de knop jouw klant uit te nodigen voor het geven van een review. Het enige wat jij moet doen is eenmalig een koppeling tot stand brengen.

Meer informatie
Klik hier voor de bijlage met “veelgestelde vragen en antwoorden”. Heb jij echter nog een andere vraag of wil jij meer informatie? Bel dan gerust Tel. 053 – 480 24 00.